Home Events Storyspine, een simpel en effectief vertelmodel

Storyspine, een simpel en effectief vertelmodel

In de digitale wereld is efficiënt communiceren belangrijk. Online heb je nou eenmaal vaak minder tijd en duren vergaderingen en bijeenkomsten korter. Daarom is het belangrijk om in je communicatie goed na te denken welke boodschap je kwijt wil en hoe je die boodschap zo verpakt dat de luisteraar het ook begrijpt.

In de workshop gaan we daan de slag met de StorySpine (verhaal ruggegraat). In de StorySpine verdelen we het verhaal in een aantal heldere en herkenbare stappen
Door de stappen te volgen, ontstaat een herkenbare en simpele structuur die een boodschap duidelijk overbrengt. Voor de verteller biedt de Storyspine de mogelijkheid om zijn verhaal te structureren, voor de luisteraar is de structuur zo herkenbaar dat het oppikken van de boodschap weinig moeite kost.

We gaan oefenen met de Storyspine en we onderzoeken de mogelijkheden die het model biedt in communicatie. Want het model is zeker niet alleen toepasbaar in het vertellen van verhalen, de structuur van de Storyspine is bruikbaar in iedere vorm van zakelijke communicatie. Een simpel model, dat zeker, maar met een enorm rijke en gevarieerde toepassing.
Aantal deelnemers: maximaal 10

Datum

jul 02 2020

Tijd

15:00 - 16:00

Kosten

€29,00

Videobel Methode

Zoom
Marcoen Hopstaken

Organisator

Marcoen Hopstaken
Email
marcoen@proversie.nl
Website
http://www.proversie.nl
QR Code

Recente reacties

  Archief

  Categorieën

  • Geen categorieën

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ‘Afspraken maken als organisatie/team?’

  Wil je als organisatie aparte afspraken maken, door bijvoorbeeld (delen van) dit programma aan te bieden aan je medewerkers? Neem dan contact op via onze contact pagina, email of op 06-12800062
  We zorgen dan voor een passend aanbod.