Home Events [Deel 2] Communiceren met je stift op het papier.

[Deel 2] Communiceren met je stift op het papier.

Wil jij ervaren hoe je meetings, ideeën, processen of vraagstukken overzichtelijker en aantrekkelijker maakt door visueel te werk te gaan? Deze online workshop is speciaal ontwikkeld om de stappen en trucjes van het visueel communiceren te leren. Hiervoor heb je alleen pen en papier nodig en wij helpen met de rest!

Online én op papier!
Tijdens de workshop is een van onze ontwerpers (Wies, Amber of Celine) aanwezig die theorie, voorbeelden en opdrachten uitlegt. Iedereen voert vanaf zijn/haar (thuis)werkplek de opdrachten direct uit en deelt die met elkaar via de online tool ). Zo leer je niet alleen van jezelf maar ook van anderen! De workshop bestaat uit tweed delen van een uur. Stap voor stap bouwen we op naar het toepasbaar maken van visueel communiceren in jouw werkgebied.

Deel 1: Basics (1uur)
Het eerste uur gaat over de basics van het tekenen. Dit onderdeel bestaat uit veel opdrachten waarbij je zelf aan de slag kan. Tijdens de opdrachten is de facilitator altijd beschikbaar voor extra uitleg feedback.

Deel 2: Van tekst naar visual (1 uur)
Iedereen herinnert zich wel presentaties die lastig te volgen zijn door een overload aan tekstuele slides. Waarom deze tekst niet omzetten naar een visual? Dit komt aan bod deel twee van de workshop. Aan de hand van voorbeeldteksten gaan we gezamenlijk een stuk tekst ‘vertalen’ naar beeld.

Datum

jul 03 2020

Tijd

13:00 - 14:00

Kosten

€29,00

Videobel Methode

WhereBy.com
Bjorn van Raaij

Organisator

Bjorn van Raaij
Email
bjorn@zeewaardig.com

Andere Organisatoren

Amber van der Gulik
Amber van der Gulik
Email
amber@zeewaardig.com
Celine Tesselaar
Celine Tesselaar
Wies van Nifterik
Wies van Nifterik
Email
wies@zeewaardig.com
QR Code

Recente reacties

  Archief

  Categorieën

  • Geen categorieën

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ‘Afspraken maken als organisatie/team?’

  Wil je als organisatie aparte afspraken maken, door bijvoorbeeld (delen van) dit programma aan te bieden aan je medewerkers? Neem dan contact op via onze contact pagina, email of op 06-12800062
  We zorgen dan voor een passend aanbod.